FASHIONABLE PRESENTS

PRETTIEST ACCESSORY

Flere smykker er helt sikkert på min liste over items, jeg skal have foretaget i 2013. Jeg vil elske nogle helt enkelte, hvor jeg kan skabe volume ved at bruge flere på en gang, men også de tunge, chunky af slagsen er et must. Jeg er sikker på, jeg bliver meget bedre til at huske at få smykker på, hvis jeg har nogle seje af slagsen. Og apropos de seje af slagsen, så kommer jeg straks til at tænke på den her sag designet af Nicolas Ghesquière for Balenciaga.

I need more jewelry and it’s definitely on my to-buy-list in 2013. I would love some simple ones where I’ll create volume by wearing several at a time, but the big, chunky statement ones are also a must. I’m sure I’ll be much better at actually getting to wear them, if I have a lot of cool ones. And speaking of cool ones, my mind wanders to this number designed by Nicolas Ghesquière for Balenciaga. What a mastermind.

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHIONABLE PRESENTS