GOING ALL IN

NEW IN: CÉLINE MULES

foto-5.jpg
foto-4.jpg
foto-3.jpg
I’ve been loving these Céline mules for a very, very, very long time but I haven’t been able to find them anywhere as they were completely sold out when I figured out I needed them. Fortunately Maiken and I decided to go to Woodbury Common Outlet while we were in New York, and right there, in the middle of the shoe-aisle in Barneys, there they were, waiting for me. And even in my size. I mean how lucky can one be? They are actually completely comfortable and I’ve already been wearing them on a night-out dancing. Now I just need to find them in leopard as well and I can move on. Did you ever experience this kind of luck?

 

And speaking of luck. Make sure to check out both Luellemag.com and Bisou.dk for your chance to win some amazing prices.

 

Jeg har været forelsket i de her Céline mules i virkelig lang tid, men da de har været udsolgt nærmest inden de kom på hylderne – eller i hvert fald siden jeg fandt ud af, jeg havde brug for dem, har de været helt umulige at opstøve. Derfor var det endnu mere syret at finde dem på Woodbury Common Outlet, som Maiken og jeg besøgte, da vi var i New York. Der stod de, midt i sko-afdelingen i Barneys, og endda i min størrelse. Alt, alt, alt for heldigt. De er virkelig gode og behagelige at have på og jeg har allerede brugt dem til en julefrokost, der bestod af dans det meste af natten. Nu mangler jeg bare at finde dem i leopard også, og så kan jeg ellers indstille jagten. Har I nogensinde været lige så heldige?

 

Og nu vi snakker om held, så skal I huske at kigge forbi både Luellemag.com og Bisou.dk, hvor I kan vinde virkelig gode julepræmier.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING ALL IN