TODAY'S COLORS

WHAT I’M WEARING

Jeg har ledt efter en vinterjakke i hvad der virker som 100 år. Eller mindst to i hvertfald. Jeg har ellers forsøgt at overbevise mig selv om at en læderjakke er en ganske udemærket vinterjakke, men helt ærligt med de vintre, vi har, må jeg nok erkende, at jeg lyver for mig selv. Derfor var jeg lykkelig, da jeg fandt den her i Wood Wood-butikken i Aarhus. Lige præcis den rette oversize-Jil-SanderChloe-ness jeg ledte efter. Jeg har optur over, at jeg selv i den kolde Berlin-vinter kan holde varmen og nedtur over at lyst hår og en hvid hund ikke går i spend med en sort uld-jakke.

Jacket from Wood Wood, Céline Trio bag, Etoile Isabel Marant knit

I’ve been looking for a winter jacket for a really, really long time. A couple of years actually. I’ve been trying to convince myself that a leather jacket works but sorry with these winters we’re having I must admit that it’s just to cold. So when I came across this one in the Wood Wood store in Aarhus, I had to buy it. Just the right amount of oversize Jil Sander/Chloe’ness for me. Upside: even in the coldest Berlin-winter I stay warm. Downside: blond hair + a whited-fured dog doesn’t make it looking neat easy.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S COLORS