STINE GOYA: THE COOLEST CAST

WHAT I’M WEARING

pic13.jpg
I’m very much into a black and white monochrome look and what better way to create it than with a cool leather jacket. As you know I have quite a few black leather jackets but this is one of my favorites and from BLD DNM. I bought it while living in Berlin and I don’t think I actually ever really showed it to you. If you don’t know BLK DNM, please check it out. It’s a project by designer Johan Lindeberg and I love the brand. Great leather jacket, cool well-fitted t-shirt and amazing jeans. Definitely worth a try.

 

Jeg er ret vild med et sort/hvidt monokromt outfit og den bedste måde at skabe det på er med en cool læderjakke. Jeg har – som I ved – en del sorte læderjakke, men den her er en klar favorit. Jeg købte den, da jeg boede i Berlin og jeg tror faktisk aldrig, jeg har haft muligheden for at vise den på. Den er fra BLK DNM, et af Johan Lindebergs mærker, som du skal love mig at tjekke ud. Virkelig fantastiske læderjakker, perfekte t-shirts og alt for seje jeans.

 

Picture by Thomas Degner.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STINE GOYA: THE COOLEST CAST